Vállalkoznék, de nincs tőkém, se ötletem
2018. április 25. írta: Ganodermabolt

Vállalkoznék, de nincs tőkém, se ötletem

sparrows-2759978_340.jpg

Sokan szenvednek attól, hogy szeretnének vállalkozni, de igazán se nagy ötletük nincs, se komoly tőkéjük.

Nekik remek lehetőség a DXN online üzleti vállalkozása. Mi a lényege? Röviden annyi, hogy te úgy értékesítesz termékeket, hogy valójában minden lényeges dolgot elvégez a cég a háttérben. Van egy webáruházad, ami gyógygombás kávékat, gyógygombás termékeket, természetes vitaminokat, gyógygombás kozmetikumokat árusít. Ez működik országon belül és egész Európában. 

Neked nem kell árukészletet fenntartani, nem kell invesztálni a raktározásba, csomagolásba és semmi egyébbe, mindössze a marketingről és a saját weboldaladról kell gondoskodnod. Az weboldaladon történt rendelést másnap már meg is kapja a vásárló. 

Kezdő vállalkozásoknak ideális állapot, a legrosszabb esetben megiszod és felfalod  a belépéssel megvásárolt   kávét és egyéb termékeket. DSP C csomag kezdő vállalkozónak.

A legelső kérdés, miért vásárolna valaki tőled. Ha erre a kérdésre megtaláltad a választ, nyert ügyed van. Pont azért vesznek tőled, amiért mástól vennék meg. Neked jobb a marketinged. Jobban megtalálod a célcsoportot a Facebook-on, vagy a Google-ben. Hatalmas előny, hogy marokszám fogyasztják a gyógygombákat és szenvedélyesen isszák a gyógygombás kávékat.

Amit én szerettem volna, hogy felhívjam a figyelmedet a lehetőségre, miszerint nagy ötlet és komoly tőke nélkül is lehet vállalkozni, akár munka mellett is. Persze itt sem adják ingyen a sikert, időt és energiát kell belefektetned, hogy megtaláld a megfelelő partnereket, megtanuld az online marketing alapjait, fejleszd a lehetőségeidet.

De egyáltalán nem olyan nehéz az elindulás, mint elsőre látszik. Ha szeretnéd kipróbálni, vágj bele, túl sok vesztenivalód nincs a tőkehiány már nem lehet kifogás. 

Döntöttél? Akkor máris kezdheted:itt

Sok sikert előre is!

Molnár Katalin

facebook

30 9574 304

mkatalin4@gmail.com

A bejegyzés trackback címe:

https://keletkincse.blog.hu/api/trackback/id/tr1313870640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása